Κυριακή 07.06.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • H Θεσσαλονίκη γέμισε πολύχρωμους ελέφαντες εν όψει της ΔΕΘ

H Θεσσαλονίκη γέμισε πολύχρωμους ελέφαντες εν όψει της ΔΕΘ

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται ο μηχανισμός της ΔΕΘ - Helexpo για την προετοιμασία της 84ης Διεθνούς Εκθεσης, που θα εγκαινιαστεί το ερχόμενο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης ήδη έχει αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς της ΔΕΘ, με τους δρόμους να έχουν πλέον άρωμα Ασίας, αφού έχουν γεμίσει με μικρούς ελέφαντες, μιας και τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία, χώρα που οι ελληνικές εξαγωγές έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Συνεργία τοποθετούν ομοιώματα ελεφάντων στην πλατεία Αριστοτέλους, στην οδό Τσιμισκή και στις οδούς περιμετρικά της ΔΕΘ, σε γαλάζιο, ροζ και πράσινο χρωματισμό.

Ταυτόχρονα, αναρτάται και το λογότυπο της ΔΕΘ με τον αριθμό 84.

«Ηδη κρεμάστηκαν περισσότερα από 300 ελεφαντάκια στις περιοχές των οδών Αγγελάκη, Τσιμισκή, 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατία και στις πλατείες ΧΑΝΘ και Σιντριβανίου, ενώ στον πεζόδρομο της Πλατείας Αριστοτέλους θα αναρτηθούν ινδικά... σκουλαρίκια (λάβαρα). Συνολικά τα ελεφαντάκια αναμένουμε να φτάσουν τα 500. Ο τρόπος δε, με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεν είναι τυχαίος. Είναι σε τέτοια διάταξη, ώστε να βαδίζουν όλα προς το σήμα της φετινής ΔΕΘ, που είναι τοποθετημένο στο κέντρο κάθε παράταξης, γιατί αυτό θεωρείται πως φέρνει τύχη» σημείωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.