Κυριακή 26.01.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Κρήτη: Δασκάλα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση μαθητή που ήταν σε κρίση

Κρήτη: Δασκάλα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση μαθητή που ήταν σε κρίση

Πριν λίγες μέες;, σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας μαθητής, που χρήζει παράλληλης στήριξης, αλλά δεν την είχε, σε κατάσταση κρίσης χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Για το περιστατικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας Παναγιώτης Σαρρής, ο οποίος περιέγραψε πώς το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά. Υπήρξε αναστάτωση και η δασκάλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της, όπως ανέφερε. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί και η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της.

«Προφανώς το παιδί δεν φταίει σε καμία περίπτωση, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν την είχε» τόνισε ο κ. Σαρρής. «Εάν προσπαθήσουμε να αποδώσουμε ευθύνες, πιστεύω πως τις έχουν εκείνοι που δεν φρόντισαν να έχει φέτος το παιδί την παράλληλη στήριξη, που χρειαζόταν, και ανατέθηκε σε μία δασκάλα, που δεν ήταν δική της δουλειά, να στηρίξει και να έχει αυτό το παιδί μέσα στην τάξη της».

«Εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να έρθει η παράλληλη στήριξη να στηρίξει αυτό το παιδί, το παιδί δεν φταίει σε τίποτα» ήταν το μήνυμα της δασκάλας, όπως το μετέφερε ο κ. Σαρρής.

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.