Σάββατο 04.07.2020

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού της άτυχης Ερατούς

«Αυτοί οι άνθρωποι γελάνε, δεν τους ενδιαφέρει καν που έχει χαθεί μια ανθρώπινη ψυχή. Νομίζουν θα τους βγει σε καλό» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αδερφός της 24χρονης Ερατούς αναφερόμενος στον εν διαστάσει σύζυγό της που στις 24 Μαΐου 2019 εισέβαλε στο σπίτι της στη Χρυσομαλλούσα, συνοικία της Μυτιλήνης και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα, ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά και στην οικογένεια του.

«H Eρατώ ήταν ένας  άγγελος. Ένας υπέροχος άνθρωπος και μάνα που όμως δεν μπόρεσε να χαρεί το παιδάκι της  πάνω από δυόμισι χρόνια.» προσθέτει τονίζοντας πως δικαίωση θα είναι να λάμψει η αλήθεια, ότι δηλαδή ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της αδερφής του και την δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Όπως τονίζει ο νεαρός αδερφός του θύματος που με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυα του, η ζωή της οικογένειας του καταστράφηκε. Το πιο δυσάρεστο από όλα είναι ότι η Ερατώ δεν θα γυρίσει πίσω και το παιδί της δεν θα γνωρίζει τη μητέρα του.

" Είμαστε πολύ δύσκολα ψυχολογικά", δηλώνει ενώ ξεκαθαρίζει πως από την ημέρα του θανάτου της Ερατώς τόσο ο δράστης του φόνου όσο και η οικογένεια του δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το τι γίνεται με το παιδί.

" Έχουμε αναλάβει εξ ολοκλήρου το μεγάλωμα του, προσπαθούμε να μεγαλώσει σωστά, να γίνει σωστό άνθρωπος... όχι όπως ο πατέρας του." τονίζει.

Ο γάμος τους ήταν από καιρό "κλινικά νεκρός", θυμάται, αναφέροντας πως θύμα και δράστης έμεναν μαζί τυπικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον γάμο.

" Όταν πάρθηκε οριστικά η απόφαση να χωρίσουν οι αδερφή μου πήγε να ζήσει με τον πατέρα της." προσθέτει. 

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.