Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Κλειστή η Πανεπιστημίου λόγω του φοιτητικού συλλαλητηρίου

Κλειστή η Πανεπιστημίου λόγω του φοιτητικού συλλαλητηρίου

Τεταμένο είναι κλίμα μετά από τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου.

Φοιτητές πραγματοποιούν πορεία αυτή την ώρα στο κέντρο Αθήνας.

Κλειστή είναι η οδός Πανεπιστημίου. Οι φοιτητές είχαν δώσει ραντεβού στα Προπύλαια.

 Αύριο 15 Νοεμβρίου ξεκινά ο τριήμερος εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ με την πορεία στην αμερικανική πρεσβεία την Κυριακή κορυφώνονται οι τριήμερες εκδηλώσεις.

5.000 αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων θα βρίσκονται επί ποδός ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια τόσο έξω από τους χώρους του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και στα Εξάρχεια, όσο και σε καίρια σημεία της πρωτεύουσας, το τριήμερο από 15 έως και 17 Νοεμβρίου. 

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματικών, το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. θα περιλαμβάνει την διακριτική φύλαξη κρατικών κτηρίων και αστυνομικών τμημάτων στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να αποτελέσουν στόχο καταδρομικών επιθέσεων ενώ κυρίως την Κυριακή όπου θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες πορείες, θα πετούν συνεχώς drones καθώς και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο θα πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις ώστε να μεταδίδει live εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στην Γ.Α.Δ.Α.

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.