Δευτέρα 06.07.2020

Κ. Μπογδάνος: Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (VIDEO)

Ο βουλευτής Α' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ως φιλοξενούμενος στο Kontra Channel, εξέφρασε τη διαφωνία του σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το κατά πόσο η κα Μπακογιάννη «τραβά αυτιά "γαλάζιων" βουλευτών».

Αναφερόμενη στην παρέμβαση της Ντ. Μπακογιάννη για το μπάρμπεκιου έξω από χώρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στα Διαβατά, η Αναστασία Γιάμαλη αναρωτήθηκε: «Από τότε έχουμε να δούμε στις τηλεοράσεις τον κ. Κυρανάκη, μήπως ήταν παρέμβαση της κας Μπακογιάννη;»

«Θα διαφωνήσω με την τοποθέτησή σας και θα πω πως η κα Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις, μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, πολυετή εμπειρία δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε ένα έντονο ιδεολογικό διάλογο μίας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό φιλελευθερισμό. "Αυτιά" στην ΝΔ τραβάει μόνο ο Μητσοτάκης» είπε ο γαλάζιος βουλευτής, για να καταλήξει: «Αυτή είναι η αντίληψή μου για τα πράγματα και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου και η κα. Μπακογιάννη. Συμβουλές, παραινέσεις, συστάσεις, προτροπές, ναι. είναι εξαιρετικά χρήσιμη η κα Μπακογιάννη, Aλλά "αυτιά" στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Μητσοτάκης. Έτσι πρέπει και έτσι γίνεται».

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.