Δευτέρα 06.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με ανακοίνωση επιχειρεί ο Δρίτσας να «μαζέψει» τη δήλωση για τους βιασμούς παιδιών στη Μόρια

Με ανακοίνωση επιχειρεί ο Δρίτσας να «μαζέψει» τη δήλωση για τους βιασμούς παιδιών στη Μόρια

Mε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, χαρακτηρίζει ως "καλοθελητές" όσους τον κατηγόρησαν για την προσπάθεια του να υποβαθμίσει το γεγονός πως στη Μόρια έχουν βιαστεί παιδιά, λέγοντας "βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο".

Η ανακοίνωσή του

«Προς όλους τους επαγγελματίες ‘’καλοθελητές’’, που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.