Τετάρτη 08.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ντου» αναρχικών στην ΑΣΟΕΕ - Έφτυναν φοιτητές και τους έπαιρναν τα κινητά (VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ντου» αναρχικών στην ΑΣΟΕΕ - Έφτυναν φοιτητές και τους έπαιρναν τα κινητά (VIDEO)

Oμάδες αναρχικών εισέβαλαν πριν από λίγο, σε φοιτητική συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ.

Μπορεί να θεσπίστηκε νέος νόμος για το πανεπιστημιακό άσυλο, που θεωρητικά λειτουργεί αποτρεπτικά σε επεισόδια, όμως φαίνεται πως ορισμένοι τον αγνοούν επιδεικτικά και δεν διστάζουν να τον καταπατούν.

Πριν από λίγο,  αναρχικοί που ενώνονται κάτω από το "Κοινό αγωνιστικό πλαίσιο", όπως αναφέρουν στα φέιγ βολάν που πέταξαν, εισέβαλαν σε φοιτητική συνέλευση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Oι αντιεξουσιαστές, αρχικά, προσήλθαν στην αίθουσα ως μέλη φοιτητικών παρατάξεων και κάθισαν στα έδρανα για να παρακολουθήσουν. 

Ωστόσο, δεν άργησαν να προκαλέσουν ένταση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, διέλυσαν τη συνέλευση και δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν για την έφοδο τους.

Μάλιστα, άρπαζαν τα κινητά όσων τραβούσαν βίντεο για να τα διαγράψουν και έφτυναν κοπέλες στο πρόσωπο, απαξιώνοντας τες.

Προκήρυξαν, δε, την κατάληψη της σχολής, αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αλλαγή ασύλου και ζητώντας την απόσυρση κατηγοριών διωκόμενων φοιτητών.

Μεταξύ άλλων, ζητούν να γίνουν δεκτές όλες οι μετεγγραφές, ανεξαρτήτως κριτηρίων, αλλά και... "ανθρώπινους ρυθμούς σπουδών".

mc oikonomiko ntou2

mc oikonomiko ntou1

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.