Τρίτη 14.07.2020

Έρχεται το σίκουελ του Joker

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Warners Bros έχει ήδη κάποιες επιλογές για το σίκουελ του Joker και τον Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες για υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

Η ταινία Joker ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δις δολάρια και είναι μέχρι σήμερα η πιο εμπορική ταινία που βασίζεται σε κόμικ.

Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τυχόν συνέχεια της ιστορίας, επισημαίνοντας ότι δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο “άγρια” με την ταινία που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά θα ήθελε να έχει την ίδια απήχηση. 

Ο Phillips έχει ήδη ιδέες για την ιστορία του Bruce Wayne, όπως για παράδειγμα μια επιστολή που γράφτηκε από τη μητέρα του Arthur Fleck (Joker), που υποδηλώνει ότι οι δύο είναι αδέλφια. Αλλά η Penny Fleck ίσως να μην είχε πει την αλήθεια κάτι που ίσως δείξει μια πλευρά της ιστορίας που δεν έχουμε δει ως τώρα. Παρόλα αυτά, δεν θα εξερευνήσει το παρελθόν του Batman. 

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.