Πέμπτη 23.01.2020

Μανωλάκος: Είμαστε αποφασισμένοι να διασώσουμε τη ΔΕΗ

Το νοικοκύρεμα της ΔΕΗ είναι επιβεβλημένο, ώστε να διασωθεί και να αποκτήσει κυρίαρχο ρόλο στα ενεργειακά δρώμενα της ΝΑ Ευρώπης, σύμφωνα με το βουλευτή Ν.Δ, Νικόλαο Μανωλάκο

«Προσεγγίζουμε τα σημαντικά και εθνικά κρίσιμα ζητήματα με γνώμονα όχι το μικροκομματικό συμφέρον, αλλά μόνο το εθνικά επωφελές», σημείωσε, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ., καταδικάζοντας όσους κατά το παρελθόν μεταχειρίζονταν τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, για να τακτοποιούν την εκλογική τους πελατεία. 

Επικριτικός απέναντι σε εκείνους που οδήγησαν τη ΔΕΗ στα πρόθυρα της καταστροφής, χρεωκοπημένη και με αμφίβολη βιωσιμότητα, ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ενεργειακό επιχειρησιακό σχέδιο που προωθείται συνολικά από τη Νέα Δημοκρατία, θα στεφθεί με επιτυχία.      

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.