Κυριακή 26.01.2020

Ανταμοιβή, γιατί πώς αλλιώς;

Με το go4more ανταμείβεστε για κάθε σας κίνησή

Καθημερινά πραγματοποιούμε δεκάδες αγορές, είτε πρόκειται για δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε απαραίτητα είδη για το σπίτι μας, από μια ηλεκτρική συσκευή μέχρι ένα προϊόν προς κατανάλωση από τοsuper market. Παράλληλα, ξοδεύουμε χρήματα για την ψυχαγωγία μας, σε θέατρα, σινεμά, καφέ και εστιατόρια.

Όλοι θα θέλαμε πραγματοποιώντας αυτές τις συναλλαγές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, να ανταμειβομαστε με προνόμια σε προσφορές και εκπτώσεις, πληρώνοντας ουσιαστικά λιγότερα ή και καθόλου χρήματα!

Η Εθνική Τράπεζα το κάνει πράξη με το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more.

Με το go4more ανταμείβεστε για κάθε σας κίνησή, καθώς για την Εθνική Τράπεζα μετράει κάθε σημείο της σχέσης σας μαζί της και όχι μόνο η χρήση των καρτών.

Η ανταμοιβή πραγματοποιείται με τη μορφή πόντων που μπορούν να εξαργυρωθούν ως χρηματική έκπτωση σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών, σε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.  

Παράλληλα, το go4more,  συστηματικά οργανώνει μηνιαίες προσφορές, χάρη στις οποίες τα μέλη του προγράμματος συγκεντρώνουν περισσότερους πόντους με τις αγορές τους σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, κερδίζοντας έτσι γρηγορότερα χρηματική έκπτωση για τις αγορές τους σε αυτές. 

Είναι γεγονός πως το go4more αποτελεί έναν τρόπο διαρκούς ανακούφισης των αγορών μας και του εβδομαδιαίου αλλά και καθημερινού προϋπολογισμού μας.

Είναι ωραία η αίσθηση της άμεσης ανταμοιβής και ακόμη πιο ωραία όταν γίνεται συστηματικά!

Τελευταία Άρθρα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.