Πέμπτη 09.07.2020

Folli Follie: Εισαγγελέας καλεί σε απολογία την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Τις κλήσεις για ανάκριση έχει αποστείλει ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γιάννης Δραγάτσης και σύμφωνα με πληροφορίες τις έχουν λάβει ήδη όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας Folli- Follie, δηλαδή ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τ. Κουτσολιούτσος, ο πρόεδρος κ. Δ. Κουτσολιούτσος, το μέλος κ. Κ. Κουτσολιούτσου, και το μέλος κ. Ε Ζαχαρίου.

Επίσης, από τον οικονομικό εισαγγελέα έχουν κληθεί και τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής ελέγχου της Folli – Follie, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πεθερός του κ. Κουτσολιούτσου κ. Μαντζαβίνος.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συντάσσει το δικό της πολυσέλιδο πόρισμα (ανω των 800 σελίδων ) ύστερα από τις απαντήσεις που έδωσαν τα μέλη της διοίκησης και της Επιτροπής Ελέγχου. Εκτιμάται ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προχωρήσει σε βαρύτατα πρόστιμα και σημασία θα έχει ποια κατηγορία (χειραγώγηση) θα τεκμηριώνει στο παραπεμπτικό πόρισμα της.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες απο ορκωτούς ελεγκτές (ΣΟΛ), τα διεθνή λογιστικά πρότυπα ορίζουν ότι, όταν πραγματοποιείται ανάκληση ελέγχου για ένα έτος τότε αυτή συμπαρασύρει και τα προηγούμενα έτη.

Πηγή Newmoney.gr

επιχειρήσεις, Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.