Κυριακή 12.07.2020

Καϊλή: Δεν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία!

«Δεν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία με έθνος μακεδονικό» τονίζει η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή.

«Πλέον, όταν λέμε ότι είμαστε από τη Μακεδονία, ο κ. Τσίπρας μάς σύρει στο να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς από ποια Μακεδονία είμαστε» σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Όταν το ζήτημα πάει στο trademark προϊόντων και υπηρεσιών, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά, ειδικότερα μετά τα τετελεσμένα που επιδιώκει να δημιουργήσει η πλευρά των Σκοπίων με τη ρηματική της διακοίνωση στον ΟΗΕ. Είπε ψέματα ο κ. Τσίπρας, λοιπόν, όπως αποκάλυψε ο Ζάεφ και αποδείχθηκε» τόνισε.

«Πρέπει άμεσα να γίνουν δύο πράγματα. Πρώτον, να ακυρωθεί η κατοχύρωση στον ΟΗΕ και, δεύτερον, να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία περιορισμού του κόστους του trademarking. Και για τα δύο θα έχω απαντήσεις σύντομα και σχεδιάζω και περισσότερες παρεμβάσεις» υπογράμμισε η Εύα Καϊλή.

Ελλάδα, Πολιτική

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.