Η Αλβανία θα αγοράσει και Bayraktar που θα φέρουν οπλισμό! – Ομολογία Ράμα- Σχέδιο στρατηγικής περικύκλωσης από την Τουρκία

Eίναι επίσημο πλέον! Η Αλβανία αγοράζει Bayraktar με το σχέδιο στρατηγικής περικύκλωσης της χώρας μας από την Τουρκία να υλοποιείται σε δύο μέτωπα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Από τη Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στη συνεδρίαση του ΟΗΕ, μίλησε στην εκπομπή Opinion ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τη συνομιλία με τον Ρετζέπ Ερντογάν. Είπε ότι η Αλβανία θα αγοράσει στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την Τουρκία.

Ο Ράμα πρόσθεσε ότι τα εν λόγω drones ”θα διατεθούν στις ένοπλες δυνάμεις μας.

”Μιλήσαμε για την αναγκαιότητα των drones. Η Αλβανία θα λάβει και ένα Bayraktar το οποίο θα είναι φορτωμένο με όπλα.”

Στην ουσία αυτή είναι μία αποκάλυψη-”βόμβα” καθώς μέχρι τώρα υπήρχαν συζητήσεις για την παραχώρηση Bayraktar χωρίς οπλισμό!

”Θα είναι 6 και θα χρησιμεύσουν για την προστασία της επικράτειας και για την εξακρίβωση των χώρων που φυτεύονται ναρκωτικά.”

Το δημοσίευμα:

Πρόκειται για μία συμφωνία, η οποία έχει σαν στόχο και σκοπό, να περικυκλώσει τον ελληνισμό. Οι Τούρκοι έχουν ήδη στείλει Bayraktar στη Κύπρο, έχουν στείλει στη Λιβύη, στέλνουν συνεχώς στο Αιγαίο, ενώ τώρα, φαίνεται πως στείλουν και στην Αλβανία, ανοίγοντάς μας, ένα νέο μέτωπο!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επηρεάσει τον ελληνισμό της Β. Ηπείρου, με τα Τίρανα να παίζουν ένα ύπουλο ρόλο. Αλήθεια, η Αθήνα εξακολουθεί να πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας;

Η ουσία είναι ότι η Τουρκία με όλες αυτές τις αγορές δεν κερδίζει μόνο χρήματα, αλλά θα αποκτήσει τον έλεγχο τροφοδοσίας με οπλικά συστήματα σε χώρες εντός Βαλκανίων.

Το χειρότερο όμως για την χώρα μας είναι ότι κινδυνεύει από αυτήν την τουρκική αμυντική πολιτική σε κάθε ενδεχόμενη μελλοντική ελληνοτουρκική στρατιωτική κρίση στο Αιγαίο ή την Α. Μεσόγειο.

Πηγή: directus.gr