Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά στην Ελένη Γερασιμίδου – «Βαριά λέξη η παρακμή»

367

Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με όσα είπε σε συνέντευξη της η Ελένης Γερασιμίδου.

Συνέντευξη παραχώρησε χθες στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία εξέφρασε για άλλη μια φορά την άποψή της για τα ριάλιτι αλλά και για τη νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη χωρίς καθόλου κολακευτικά σχόλια.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας στο Instagram:

«Βαριά η λέξη «παρακμή». Βαρύ το χρέος μου να δικαιολογώ άνθρωπο των τεχνών, μια ηθοποιό που τόσο πολύ εκτιμώ το έως τώρα αξιόλογο έργο της. Τα λόγια της ξεχείλισαν από δήθεν συμπόνια τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και ως προς τον κόσμε μου πρόσωπό σου. Όπως η ίδια διατύπωσε: «Καημένο το κορίτσι… Καημένος κι ο κόσμος.»

Η αξία της ανθρωπιάς μου σε συνδυασμό με τις αρχές μου, με την παλικαρίσια καρδιά κι υπερηφάνεια μου, με κατευθύνουν ώστε να προχωρήσω δίχως να σκύψω το κεφάλι μου, δίχως να γυρίζω πίσω στο άκουσμα των «αδύναμων» που καυχιούνται έχοντας απόψεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα αλλά σε τύπου μυθοπλασίες, διότι απλούστατα δεν θέλω να τους συμπονέσω. Είναι λυπηρό ένας άνθρωπος να πολεμά το σωστό εφόσον του είναι άγνωστο. Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν είχε παρακολουθήσει την πορεία μου στο Big Brother. Επιπλέον δεν είναι αξιοπρεπές κι ηθικό να προσβάλει τους τόσους χιλιάδες ανθρώπους που με στήριξαν.

Η καρδιά μου όσο και να την αδικούν δεν καταδέχεται… να σταματήσει να χτυπά.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη