Η Χρύσπα άνοιξε ταβέρνα στην Αίγινα

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τις χρυσές επιτυχίες τόλμησε ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα και αποκάλυψε τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Η Χρύσπα έχει μεγαλώσει στην Αίγινα. Στο νησί εγκαταστάθηκε τον Δεκέμβρη και μετά από 20 χρόνια έκανε γιορτές με τους δικούς της.

«Μπήκα στη διαδικασία του επιχειρείν γιατί συνειδητοποίησα με την κρίση ότι δεν είχα την επιλογή να εργαστώ. Στην ταβέρνα πολλές φορές έχω κάνεις και σέρβις», είπε για το επαγγελματικό της άνοιγμα.

«Παντρευτήκαμε πάρα πολύ σύντομα, πάνω στον χρόνια και τα πρώτα χρόνια ήταν ο ένας Αθήνα, ο άλλος Θεσσαλονίκη. Δεν είχαμε πολλή τριβή μεταξύ μας. Τον περισσότερο χρόνο που έχω περάσει μαζί με τον άνδρα μου είναι τώρα στην καραντίνα», είπε σχετικά με τον γάμο της και πρόσθεσε ότι ένα παιδί είναι κάτι που αν είναι να προκύψει θα προκύψει.

«Όταν γράφουν για εγκυμοσύνη μου ξέρω ότι πρέπει να κάνω δίαιτα. Το πιο δύσκολο ήταν τον πρώτο καιρό του γάμου μου που έγραφαν για χωρισμό».

«Είμαι στούντιο και ετοιμάζω νέα τραγούδια, μετά το “Σε Γέλασαν” το νέο μου τραγούδι. Ας πάρουμε φόρα από αυτό και γύρω στον Οκτώβριο θα βγει η νέα μου δισκογραφική δουλειά», κατέληξε.