Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε αν έχει ποτέ παρακολουθήσει τον σύντροφό της

412

Με την ειλικρίνεια που τις χαρακτηρίζει Μενεγάκη και Θεοδωρίδου απάντησαν μόνο αλήθειες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβαλε την Ελένη Μενέγακη απέναντι από την Νατάσα Θεοδωρίου και τους έκανε αρκετά προσωπικές ερωτήσεις.

Το παιχνίδι της εκπομπής «Εχώ – Δεν έχω» εγκαινίασε η παρουσιάστρια και η αγαπημένη της φίλη σκορπώντας πολύ γέλιο.

Άραγε έχουν παρακολουθήσει ποτέ σύντροφό τους; Έχουν κοιτάξει κρυφά το κινητό του; Έχουν αλλάξει τη φωνή του για να αποφύγουν κάποιον στο τηλέφωνο.

Με την ειλικρίνεια που τις χαρακτηρίζει απάντησαν αλήθεια στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου αν και πολλές φορές οι απαντήσεις τους διέφεραν.

Και οι δύο δήλωσαν ότι δεν έχουν ποτέ παρακολουθήσει σύντροφό τους, ούτε το κινητό του, για να μην συγχιστούν όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Άσε να ζούμε στο συννεφάκι μας» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και η ίδια αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει στο παρελθόν σύντροφό της με μήνυμα.

Η ίδια απάντηση «Δεν έχω» δόθηκε και στην ερώτηση αν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ την αναγνωρισιμότητά τους για να προσπεράσουν σε μια ούρα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της έχει τύχει να ακούσει συνομιλία που δεν έπρεπε επειδή κάποιος δεν έκλεισε το τηλέφωνο εγκαίρως εξηγώντας γελώντας ακριβώς τι είχε συμβεί.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε ότι έχει πει σε φίλη της να την πάρει τηλέφωνο για την βγάλει από την δύσκολη θέση σε πρώτο ραντεβού όπως και ότι έχει αλλάξει δώρο ενώ είπε στην αρχή ότι του άρεσε.