Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο φόρουμ των Δελφών: Ως γκέι άνθρωπος έχω βιώσει έρωτες, χωρισμούς αλλά δεν έχω δικαίωμα να τα πω

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο φόρουμ των Δελφών και αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία σε σχέση με την ελληνική τηλεόραση, αλλά και την γονεϊκότητα.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται μετά το ατύχημα που είχε, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε τη δική του παρέμβαση και μίλησε για τη νέα σειρά με τίτλο «Σέρρες», που ευελπιστεί να εμπνεύσει γονείς και παιδιά.

«Τη δεκαετία του ’70, από τότε που ξεκίνησαν οι ελληνικές σειρές μέχρι και φέτος να έχουν γίνει 800 μέχρι και 1000 σίριαλ. Ούτε μία σειρά, δεν έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν γκέι. Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες ωραίους, ωραίες σχέσεις, χωρισμούς, κατάγματα… Έχω ζήσει πολλά πράγματα που δε μπορώ να τα διηγηθώ. Δεν έχω το δικαίωμα να πω την ιστορία μου. Για πολλούς λόγους.

Άλλοι δεν διηγούμαστε την ιστορία μας, γιατί δεν θέλουμε να “εκτεθούμε”, ενώ άλλοι δεν διηγούμαστε τις ιστορίες μας γιατί έχουμε την αίσθηση ότι δεν θα γίνει δεκτή και άλλοι που τη διηγούνται, πέφτουν πάνω σε έναν τοίχο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε μόνο εμείς, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που ακούμε τις γνωστές προσβολές, χυδαιότητες και ανοησίες και έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε. Κάθε φορά που καταφέρεται κάποιος εναντίον μας, αυτό πληγώνει τους γονείς μας, τους κάνει να ντρέπονται, τους γεμίζει τύψεις και ενοχές σε κάτι που δεν πρέπει να νιώθουν τύψεις και ενοχές».