Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται προτάσεις για τηλεοπτικά προγράμματα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και εμφανίζεται πιο λαμπερή και σίγουρη από ποτέ. Μέσα από το Instagram της, η Ιωάννα μοιράζει αισιοδοξία σε όσους την ακολουθούν. Η εκπομπή της pod.gr σημειώνει μεγάλη επιτυχία κι εκείνη δεν σταματά να ονειρεύεται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται συνεχώς προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα και μάλιστα για διάφορους ρόλους.

Σύμφωνα με το «Πρωινό»: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή… Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα».

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε πιο συγκεκριμένα, λέγοντας: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

Ποζάρει στο Instagram σαν μοντέλο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι όπως φαίνεται, οι followers της λάτρεψαν για ακόμη μία φορά. Δίχως τη μάσκα της, με ένα ζεστό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, πόζαρε διαφημίζοντας τα ρούχα που φορούσε με τον πιο όμορφο τρόπο.