Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε νέα ανάρτηση ποζάρει δίπλα στο χιονάνθρωπό της

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι, ναι, χιόνισε ακόμα και στην παραλία.

Χιόνια και θάλασσα είναι ένας συνδυασμός που δεν έχουμε συνηθίσει, όμως η «Ελπίδα» ανέτρεψε και αυτό τον κανόνα, ντύνοντας στα λευκά ακόμα και τις ελληνικές παραλίες. Σε μια από αυτές βγήκε βόλτα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφτιαξε χιονάνθρωπο και πόζαρε δίπλα στη δημιουργία της, πάνω στο χιόνι.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με ένα βίντεο με fluffy μπότες χιονιού Moschino. Στη λεζάντα έγραψε: «Η καλοσύνη είναι σαν το χιόνι… Ομορφαίνει ό,τι σκεπάζει». Και σίγουρα η ίδια, μετά τη φοβερή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, έχει δεχτεί την καλοσύνη απλόχερα και μπορεί να συνεχίσει, με κάποιον τρόπο, τη ζωή της.

Η φωτογράφος της Ολυμπία Κρασαγάκη είπε πρόσφατα για την Ιωάννα, στο marieclaire.gr:

«Όταν πηγαίνω να φωτογραφίσω κάποιον πάντα έχω μια εικόνα και συναισθήματα γι’ αυτόν. Στην περίπτωση της Ιωάννας, επειδή υπήρξε αυτή η τραγική ιστορία, πηγαίνοντας εκεί ήμουν πολύ φορτισμένη, με συγκίνηση, με οργή για την άλλη γυναίκα [την Έφη Κακαράντζουλα] και με συμπόνοια απέναντι στην ίδια.

»Με το που την είδα όμως να μπαίνει στο στούντιο, κομψά ντυμένη με φούξια ζιβάγκο και pencil φούστα και με σιγουριά στο περπάτημά της, δεν μου έβγαλε συμπόνοια, αλλά το μήνυμα: “Προχωράμε και θα το αντιμετωπίσουμε”».