Η κακοκαιρία «Φίλιππος» σφυροκοπά την Εύβοια: Χωρίς ρεύμα τα χωριά του Οσίου Δαυίδ -Στα 2 μέτρα έφτασε το χιόνι

523

Η κακοκαιρία Φίλιππος πλήττει με σφοδρότητα την Εύβοια καθώς συνεχίζει να χιονίζει ασταμάτητα σε όλες τις περιοχές του Δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας.

«Η κακοκαιρία Φίλιππος συνεχίζει να χτυπάει ακόμη πιο έντονα τον Δήμο μας. Σήμερα το χιόνι σκέπασε όλο το Δήμο. Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση», δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

«Μηχανήματα επιχειρούν αρχικά στο κεντρικό δίκτυο. Σε συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα μπουν στην μάχη όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα της περιοχής», συνέχισε.

«Τα δύο μέτρα έφτασε το χιόνι σε όλα τα χωριά γύρω από τον Όσιο Δαυίδ και δεν έχουν ρεύμα», δήλωσε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος όπου βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή για να αντιμετωπιστεί και αυτή η κακοκαιρία που χτυπά όλο το Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Κακοκαιρία Φίλιππος: Τι καιρό θα κάνει σήμερα στην Εύβοια

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα στην Εύβοια αναμένονται σήμερα νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 (μείον 2) έως 05 βαθμούς Κελσίου.