Η “Κοσμάρα” τους…

2571

Γράφει ο Νίκος Υποφάντης.

Αν δούμε με απόσταση την όλη κατάσταση, χωρίς να βγάζουμε τα πιστεύω μας ως ακίδα στην σκέψη μας και δίχως να μας επηρεάζει η όποια πολιτική κομματική θεώρηση, θα βάλουμε τα γέλια ή τα κλάματα ταυτόχρονα.

Ζούμε σε ένα απίστευτο περιβάλλον που το έχει καθορίσει η απώλεια της ανθρώπινης ύπαρξης, λόγο μιας πανδημίας που ακόμα και τώρα ενάμιση χρόνο μετά, δεν έχουμε καταφέρει να δαμάσουμε με την ανθρώπινη παρέμβαση. Οι επιπτώσεις είναι πραγματικά ραγδαίες σε όλον τον πλανήτη, τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία. Το άνοιγμα συνεπάγεται απώλειες ζώων, το κλείσιμο απώλειες εισοδήματος, οι ελευθερίες περιορίζονται για όλους σχεδόν, τους έχοντες λίγο συνείδηση και το “ζόρι” είναι για όλους.

Μέσα σε αυτή την απίστευτη κατάσταση, η κοινωνία αναμένει τον εμβολιασμό για να πάρει λίγο αέρα. Να πατήσει στα πόδια της και να βγουν και πάλι, νέοι, μεσήλικες και γέροι στην κανονικότατα. Να κατακτήσουν και πάλι την ζωή ,έτσι όπως είχαν διαμορφώσει.

Μέσα σε όλα αυτή την απίστευτη κατάσταση, έχουμε τους τύπους που πραγματικά είναι στην “κοσμάρα” τους!

Κατηγορούν πολιτικούς αντιπάλους για γενικευμένη-αν είναι δυνατόν- ανοχή σε παιδόφυλους. Επιρρίπτει η αντιπολίτευση και τα τρολ της, ευθύνες σε πατεράδες για συγκάλυψη παιδεραστών…Αν είναι δυνατόν!

Και … Βρε αρρωστημένα μυαλά! Λίγη τσίπα βρε! Ένας κατ’ επανάληψη δολοφόνος, που κάνει “απεργία” πείνας ώστε να έχει προνομιακή αντιμετώπιση, παραβιάζοντας τον νόμο που έφερε η σημερινή αντιπολίτευση, όταν ήταν κυβέρνηση, του κάνετε πλάτες στο παράνομο αίτημά του;

Βγαίνετε και πετάτε μολότοφ, που μπορεί να κάψουν οποιοδήποτε μη εκπαιδευμένο, τα σπάτε σε γραφεία πολιτικών, βάζετε γκαζάκια σε αυτοκίνητα και προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα εμφυλίου στην κοινωνία, για έναν δολοφόνο;

Πόσο στην “Κοσμάρα” σας είστε;