Η μητέρα της 38χρονης που έριξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της αποκαλύπτει: «Δεν το περίμενε, έχει πάθει σοκ»

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα η 38χρονη προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Απολογείται σήμερα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, Κρήτης.

Υπενθυμίζεται πως μετά το περιστατικό η γυναίκα τράπηκε σε φυγή και παρέμενε ασύλληπτη για τρεις ημέρες, ώσπου ύστερα από παρότρυνση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα παραδόθηκε στις Αρχές.

Η 38χρονη έχει υποστηρίξει πως έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και από τον σύζυγό της και από τον αδερφό του.

Η μητέρα της δράστιδας μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας πως δεν την έχει συναντήσει ακόμη, μονάχα της έχει μιλήσει.

«Δεν το περίμενε, έχει πάθει σοκ. Δεν ξέρω κι εγώ τί την οδήγησε εκεί» αναφέρει.

Ερωτώμενη για τον ισχυρισμό της 38χρονης πως ο σύζυγός της επιχείρησε να την βιάσει, απαντά: «Δεν θέλω να μιλήσω. Είναι προσωπικά τους, τα ξέρουνε αυτοί».

Τι είχε δηλώσει ο πατέρας της 38χρονης

Καταπέλτης ήταν  ο πατέρας της 38χρονης που είχε μιλήσει πρώτος από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον. Δήλωσε πως η κόρη του ψεύδεται αναφορικά με τις απειλές και τις επιθέσεις που ισχυρίζεται πως έχει δεχτεί από τον άντρα της και την οικογένειά του.

Ο ίδιος προσέθεσε πως «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» και ανέφερε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της» είχε πει χαρακτηριστικά ο πατέρας της δράστιδας.