Η Ολγα Τρέμη εξηγεί γιατί είχε πει στο δελτίο «έτρεχα και έχω λαχανιάσει» και μιλά για το λίφτινγκ που έκανε

 

 

 

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Τρέμη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία αλλά και για την παραίτηση της από την ΕΡΤ και το Mega.

 

«Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Από τη στιγμή που ανακάλυψα αυτήν την μορφή επικοινωνίας στο ίντερνετ, έχει αρχίσει και μειώνεται το ενδιαφέρον μου για την τηλεόραση χωρίς να την υποτιμώ καθόλου. Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δύο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Δεν έκαναν και ουρά έξω από την πόρτα μου. Βγήκα στη σύνταξη γιατί με είχε τρομοκρατήσει ο Κατρούγκαλος, ο οποίος μου είναι και εξαιρετικά συμπαθής. Απέφυγα πολλά χρόνια να την πάρω αλλά θα έχανα χρήματα που είχα δουλέψει και θα ήταν άδικο. Από την ΕΡΤ έφυγα γιατί δεν με ήθελαν, σε αυτή την περίπτωση πρέπει κανείς ήρεμα, ήσυχα να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα και από το MEGA, το γεγονός ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη. Απλώς απέκτησαν μια άλλη προσέγγιση στην οποία κούμπωνα. Δεν θα έκανα ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου κατά την γνώμη μου, μια επάνοδος της δικής μου γενιάς θα ήταν απλά η απόλυτη απομυθοποίηση. Γιατί να μη μας θυμούνται όταν ήμασταν στα πάνω μας; Καλύτερα δεν είναι;», δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Τρέμη.

H άγνωστη ιστορία πίσω από το «έτρεχα και έχω λαχανιάσει» της Ολγας Τρέμη

 

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές στο δελτίο η Ολγα Τρέμη εξιστόρησε την άγνωστη ιστορία πίσω από το «έτρεχα και έχω λαχανιάσει»: «Μια φορά που είχε χαλάσει το ασανσέρ και έπρεπε να ανέβω με τη σκάλα και ανέβηκα λαχανιασμένη και δεν μπορούσα να εκφωνήσω τους τίτλους. Οπότε δεν ήξερα τι να κάνω και είπα “με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά συνέβη αυτό κι αυτό”. Eίπα δηλαδή την αλήθεια, η αλήθεια είναι λυτρωτική.».

 

Στη συνέχεια Όλγα Τρέμη ρωτήθηκε και για το λίφτινγκ που είχε κάνει στο παρελθόν. «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται κάποιος που έχει κάνει λίφτινγκ. Είναι μια επιλογή και δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς – περιλαμβάνω και τους άντρες – να επιθυμούν να είναι καλύτεροι σε σχέση με την πραγματική τους ηλικία. Τώρα, αν μπλέξει με άλλα πράγματα, του στιλ θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος, θέλοντας να γίνει μπέμπης-μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας».

 

Αναφορικά με τον γιο της, Αλέξανδρο, η Όλγα Τρέμη σημείωσε πως «ο γιος μου Αλέξανδρος ξέφυγε από τη δημοσιογραφία και από όλα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά ας τα αφήσουμε να βρουν το δρόμο τους, να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Σκέφτομαι τον εαυτό μου γιαγιά, έχει καθυστερήσει κιόλας, όχι γιατί καθυστέρησε το παιδί αλλά γιατί καθυστέρησα εγώ να κάνω το παιδί», συμπλήρωσε με χιούμορ η Ολγα Τρέμη.

 

Τέλος η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά που σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. «Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Η Φώφη είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά έδινε μια μάχη και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Μεγάλο άγχος και πολύ μεγάλος καημός».