Η Σοφία Αλιμπέρτη, μετά από πολύ καιρό, μίλησε για το τι σημαίνει να ζει μόνιμα στην Πάρο

Μια πραγματικά σπάνια εμφάνιση έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη το βράδυ της Πέμπτης.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Πάρο, ήρθε στην Αθήνα μετά από ενάμιση περίπου χρόνο για να δώσει το «παρών» στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη πρόλαβε οριακά να φτάσει στον χώρο τέχνης στα νότια προάστια καθώς ταξίδεψε απευθείας από το κυκλαδίτικο νησί. «Είχε απαγορευτικό οπότε οριακά φτάσαμε» είπε στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά στον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη είπε πως «έχει κι άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός. Επέμενα πολλά χρόνια για τη φωτογραφία, ωστόσο εκείνος ένιωσε έτοιμος τώρα. Και τώρα είναι το σωστό. Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι».

Περιγράφοντας τη ζωή της στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε ότι «είμαι πάρα πολύ καλά. Έχεις μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί…Αυτοκίνητα… Κίνηση… Τι είναι αυτά;».

Η Σοφία Αλιμπέρτη τόνισε, ακόμη, ότι δεν της λείπει η τηλεόραση και ότι η απόφαση να την εγκαταλείψει τη βασάνιζε χρόνια. «Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν» ανέφερε.