Η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει όπλα στους ισλαμιστές της Λιβύης!

132

Η άτυπη κατοχή της Λιβύης από την Τουρκία συνεχίζεται. Η παράνομη κυβέρνηση των ισλαμιστών που εγκαθιδρύθηκε από την Τουρκία, εξακολουθεί να υφίσταται παρά τις αποφάσεις του ΟΗΕ, που απαιτούσαν την διενέργεια εθνικών εκλογών από τον Δεκέμβριο του 2021!

Άλλη μία παραβίαση του διεθνούς δικαίου εις βάρος της Ελλάδας, αλλά η Ελλάδα η οποία βάλλεται ευθέως από την δημιουργία ενός εχθρικού καθεστώτος στα νότια σύνορα της, δεν έχει πράξει το παραμικρό για να απαιτήσει την τήρηση των κανόνων.

Σα να μη φτάνουν όλα αυτά, η Τουρκία όπως δείχνει το ντοκουμέντο που ακολουθεί, συνεχίζει να στέλνει όπλα στους τρομοκράτες οι οποίοι στηρίζουν την πραξικοπηματική κυβέρνηση της Τρίπολης, καταπιέζοντας τον λαό της Λιβύης. Τα τούρκικα μεταγωγικά μάλιστα ακολουθούν την λεγόμενη βαλκανικοί οδό, ώστε να μην διασχίζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο!

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις της διεθνούς κοινότητας, απαγορεύεται αυστηρά η αποστολή όπλων στην Λιβύη. Η Τουρκία παραβιάζει την συγκεκριμένη απόφαση ανενόχλητη.