Ηλεία: Συνελήφθη 17χρονος στην Κουρούτα Αμαλιάδας για μαχαίρωμα έξω από νυχτερινό κέντρο

Ένας 17χρονος συνελήφθη, χθες, Παρασκευή, για το αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην Κουρούτα Ηλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, μετά τις χθεσινές προσαγωγές από το Α.Τ. Ήλιδας και το Τ.Α. Ήλιδας, που έφτασαν τις δέκα και ύστερα από την κατάθεση του 19χρονου θύματος, συνελήφθη 17χρονος μαθητής λυκείου, κάτοικος χωριού του δήμου Πηνειού. Από άλλο χωριό του δήμου Πηνειού κατάγεται και το θύμα.

Ο 17χρονος κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι και η αρχική κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, μετατράπηκε σε βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο 19χρονος από την Ηλεία μεταφέρθηκε στο 401 ΣΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμα νεαρός συνελήφθη χθες, αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την κατηγορία της συμμετοχής στο επεισόδιο όπου φέρεται να χτύπησε ένα άλλο άτομο από τα εμπλεκόμενα στο περιστατικό.

Ο 19χρονος που αρχικά νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Πύργου, μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είναι οπλίτης που υπηρετεί στη στρατιωτική του θητεία.