Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε όταν βρισκόταν στο ριάλιτι GNTM.

«Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας. Με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα είναι όλα καλά, δόξα το Θεό. Μετά έτυχε η πρόταση για το GNTM, είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς. Η εγχείρηση έγινε στον δεύτερο κύκλο, γύρισα στη δουλειά μετά από 3 μέρες. Είμαι πολύ σταθερή σε αυτό που έχω πει. Το ήξεραν δυο άτομα από την ομάδα μου που με βοηθούσαν να μετακινούμαι και να μεταφέρομαι» είπε αρχικά το μοντέλο και παρουσιάστρια.

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα αρκετούς πόνους, έπαιρνα φάρμακα. Οι αυξομειώσεις στο βάρος ήταν εξαιτίας ορμονικών. Είχα ένα πρόβλημα που δεν με βοηθούσε στην υγεία μου. Δεν ήξεραν τι νούμερο φοράω στο GNTM, το διακωμωδούσαμε κιόλας. Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου. Κανείς δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί τίποτα. Ήθελα να έχω μια υγιής εικόνα για την τηλεόραση».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στα σχόλια που λέγονται κατά καιρούς πως έχει αδυνατίσει πάρα πολύ: «Ακούω σχόλια το πόσο έχω αδυνατίσει. Τώρα είμαι στα κανονικά μου κιλά. Τώρα είμαι καλά δηλαδή. Είχα πολύ μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος μου, ήταν πολύ δύσκολο. Νόμιζαν οτι ήμουν έγκυος κάποια περίοδο. Τα διάβαζα τα σχόλια. Δεν είχα πρόβλημα».