Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το συγκινητικό post στο Instagram για το Pop Up

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις της.

 

Aυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/7) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την εκπομπή Pop Up.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις της στο κλείσιμο αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε.

Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω.

Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί».

Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους.

Θα είμαι δίπλα τους και δίπλα σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί.

Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα» συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.