Ίλιον: Μητέρα ρομά άρπαξε με μαφιόζικο τρόπο 4 παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού – Της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια

257

Ένα θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι της Τρίτης στο Ίλιον, σημαίνοντας συναγερμό στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και τις αρχές.

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Τα τέσσερα παιδάκια φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τη 1.45 το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε το συμβάν αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή των παιδιών σε κίνδυνο.

Τα προφίλ των τεσσάρων παιδιών που αγνοούνται

  • Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.
  • Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.
  • Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.
  • Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Μιλώντας στον Ant1, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» υποστήριξε ότι η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με μαφιόζικο τρόπο από τη μητέρα τους. Όπως τόνισε, της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών για να προστατευτούν διότι κινδύνευαν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν. Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.