Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της κόρης του αστυνομικού ζητά η οικογένειά του

Τι λέει ο δικηγόρος της 19χρονης.

 

Η οικογένεια του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, ζητά την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, η οποία καταγγέλλει ότι, με αυτό τον τρόπο, προσπαθεί να «κλείσει το στόμα» του μικρού παιδιού για όσα έζησε στο διαμέρισμα – κολαστήριο της Ηλιούπολης, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Ο δικηγόρος της 19χρονης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή, όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους ‘διέταξε’ για άλλη μια φορά, ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να ‘λάμψει η αλήθεια, προφανώς, για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος, όσο και το οικείο περιβάλλον του, σχετικά με την εμπλοκή τού ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Την πόρτα κλειστή βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά, αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός τού κρατούμενου, πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας, με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Το οικείο περιβάλλον του αστυνομικού προσπαθεί να κρατήσει το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσει, ώστε να συμμετέχει ‘σαν νέο θύμα’ στο νέο τους ‘παιχνίδι’.

Άρα, ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, που του είχε ανατεθεί η επιμέλεια; Για άλλη μια φορά, προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει ακατάλληλη τη μητέρα μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντάς το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στη μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά;

Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο κολαστήριο στην Ηλιούπολη, μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως η ίδια η 19χρονη κοπέλα δήλωσε πως είχε κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. Περιμένουμε δικαίωση».

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε και η δικηγόρος της πρώην συζύγου του αστυνομικού, Ελισσάβετ Τσέρτου, η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Τέλεσαν γάμο το 2010 και η κορούλα ήρθε στη ζωή το 2011, το παιδί είναι σχεδόν 10 χρονών σήμερα. Όσο ήταν παντρεμένοι, έπεσε στην αντίληψη της μητέρας ότι ο αστυνομικός είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές με διάφορες ερωμένες και γενικότερα υπήρχε μία κίνηση στο σπίτι σχετικά με αυτό το ζήτημα. Υποπτευόταν κάποια πράγματα η μητέρα σχετικά με τα sites και με το internet, ενώ πολύ συχνά ο αστυνομικός έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε 4-5 μέρες μετά.

Όταν εξέφρασε τη γνώμη της η πελάτισσά μου στον αστυνομικό και έκανε ερωτήσεις, τότε άρχισε η κόλασή της. Άρχισε η βία, άρχισε ο εγκλεισμός στο σπίτι στην Ηλιούπολη και σε άλλα σπίτια. Μέχρι εκεί μου επιτρέπεται να αναφέρω κάποια πράγματα».

Για το 9χρονο κορίτσι, η συνήγορος της πρώην συζύγου του αστυνομικού τόνισε ότι «πάντα καταστρώνει το σχέδιό του, προκειμένου να απομακρύνει το παιδί από τη μητέρα. Ο ίδιος, στο απολογητικό του υπόμνημα, αναφέρει ότι είχε την ανατροφή του παιδιού με την 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα και η ίδια η 19χρονη αναφέρει ότι πραγματικά της είχε ανατεθεί η ανατροφή του ανήλικου τέκνου. Δεν χωράει αμφιβολία ότι όλοι συμβίωναν στο σπίτι της Ηλιούπολης.

Εμείς έχουμε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την Τρίτη θα συζητήσουμε για την επιμέλεια της μητέρας. Ο πατέρας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προ δύο ημερών, έχει βάλει στη διαδικασία συγγενείς. Δέχτηκα τηλεφώνημα από συνάδελφο, που μου γνωστοποίησε ότι η μητέρα και ο αδελφός του θα διεκδικήσουν την επιμέλεια. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι τα δύο τελευταία χρόνια, το ανήλικο τέκνο ζει με τη γιαγιά και τον παππού, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε ο αστυνομικός ενώπιον των αρχών».