Ιωάννα Μαλέσκου: Φινάλε για το Love it και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ – «Η ζωή είναι στιγμές – Ένας κύκλος κλείνει»

Η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ έφτασε και επίσημα στο τέλος της το μεσημέρι της Παρασκευής (15/07) και η παρουσιάστρια όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη καθώς αποχαιρετούσε συνεργάτες με τους οποίους δεν θα βρισκόταν ξανά στο ίδιο πλατό.

Η παρουσιάστρια του «Love It», σήμερα αποχαιρέτησε και τους υπόλοιπους συνεργάτες ενώ είπε το δικό της «αντίο» στους τηλεθεατές οι οποίοι της κρατούσαν συντροφιά τα τελευταία δυο χρόνια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε για τελευταία φορά στο πλατό ενώ με ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από όλη τη σεζόν και ένα τεράστιο «Καλό καλοκαίρι» από την ομάδα του «Love it», η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έριξε αυλαία.

Λίγο πριν το φινάλε του Love It, ο ΣΚΑΪ έδωσε μια ανθοδέσμη στην Ιωάννα Μαλέσκου στα αγαπημένα της χρώματα. Ενώ εκείνη ευχαρίστησε τόσο τον σταθμό όσο και τους τηλεθεατές: «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα», είπε.

Στην συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου πρόσθεσε: «Κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν, πολλά χαμόγελα, πολλές δυσκολίες. Έγιναν πράγματα που μας έκαναν πολύ πιο δυνατούς και δεμένους και αυτό κρατάμε»!

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου, φανερά συγκινημένη, τόνισε: «Αυτό είναι που κρατάμε γιατί η ζωή είναι στιγμές. Καλό καλοκαίρι και… γεια σας τώρα».