Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ράγισαν καρδιές με την αγκαλιά της στον πατέρα της Γαρυφαλλιάς

Στην εκστρατεία “Γίνε Άνθρωπος” που διοργανώθηκε με στόχο την πρόληψη αλλά και την εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας, λόγω των γυναικοκτονιών που έχουν συμβεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπως και οι γονείς της Γαρυφαλλιάς.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκάλιασε την αδελφή και τον πατέρα της άτυχης 26χρονης με τη μητέρα της άτυχης φοιτήτριας να συγκλονίζει μιλώντας για την στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο της κόρης της:

«Ήταν ένα ανέμελο βράδυ του καλοκαιριού. 16 Ιουλίου του 2021. Λίγο μετά τις 10 χτυπάει το τηλέφωνό μου. Βλέπω έναν άγνωστο αριθμό. Θήρα γράφει. Αμέσως καρδιοχτυπώ. Είναι το παιδί μου εκεί σκέφτομαι. Απαντώ. Από το λιμενικό Φολεγάνδρου σας καλώ, μου λέει ένας κύριος. Σκέφτομαι αυτό που θα σκεφτόταν ο κάθε γονιός, ότι έχασε το κινητό της, τα χρήματά της, ίσως και να χτύπησε το πόδι της. Κάτι τέτοιο ελπίζω. Αλλά πάλι καρδιοχτυπώ. Απέναντι στο ακουστικό είναι μία τρεμάμενη φωνή που μου λέει ‘είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι η Γαρυφαλλιά σας δεν είναι εν ζωή’” ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας της.