Ιωάννα Σουλιώτη: «Το Real Housewives ήταν προκλητικό για εκείνη την εποχή»

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα», για τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της, την απόφασή της να σταματήσει να τρώει κρέας αλλά και την «δημοκρατικά απολυταρχική» σχέση με τα παιδιά της.

Η Ιωάννα Σουλιώτη, αναφέρθηκε στο μόντελινγκ αποκαλύπτοντας πως έγινε… τυχαία!

«Σχέδιο μόδας έκανα και τυχαία έγινα μοντέλο. Στο μόντελινγκ τρως τρελή απόρριψης, παίρνεις 15 όχι και μισό ναι. Δεν είχα την αυτοπεποίθηση της ομορφιάς».

Παράλληλα, μίλησε και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις του παρελθόντος.

«Όταν βλέπω τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν λέω, τι ωραίο σώμα είχα χριστέ μου! Με την αποκαλυπτική φωτογράφηση οι γονείς δεν αντέδρασαν καλά, στα παιδιά είπα, και τα αγάλματα τσίτσιδα ήταν. Όταν κάναμε τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις δεν υπήρχε το ίντερνετ», δήλωσε.

«Μου είχαν πει «αν έρθεις μαζί μου όλα θα είναι καλά έχασα και δουλειές», συμπλήρωσε.

Για την διατροφή της αλλά και το… μπότοξ μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη.

«Το μπότοξ είναι σαν να βάζεις μια κρέμα ημέρας, πριν 10 χρόνια ντρεπόμασταν να το πούμε. Δεν τρώω κρέας καθόλου από θέση, πτώματα δεν τρώω», αποκάλυψε!

Η σχέση της με τα παιδιά της και τα ριάλιτι

«Δεν έχει χρειαστεί να είμαι αυστηρή μαμά, είμαι δημοκρατικά απολυταρχική. Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ με δυο παιδιά στο σπίτι, άλλο να έχω μια σοβαρή σχέση, ο καθένας σπίτι του», διευκρίνισε σχετικά με τα παιδιά της.

Για την συμμετοχή της σε ριάλιτι κατά το παρελθόν, ανέφερε: «Στο «real housewives» με έλεγαν σκύλα, το χαιρόμουν, από το να με λένε τίποτε άλλο. Δεν έχω μετανιώσει που συμμετείχα στο «real housewives», ήταν προκλητικό αλλά σε σχέση με τώρα ήταν;».