Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τα MadWalk 2021

Στο MadWalk 2021 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (23/11) συμμετείχε για πρώτη φορά η Ιωάννα Τούνη.

Παρουσίασε τη νέα της συλλογή από την εταιρία ρούχων που διατηρεί, ενώ ανέβηκε στην πασαρέλα και τραγούδησε με την Έλενα Τσαγκρινού.

Μετά την εμφάνισή της, τα μηνύματα και τα σχόλια που δέχθηκε στα social media ήταν θετικά, με την ίδια να ανεβάζει story στο οποίο έκλεγε από χαρά, ενώ προχώρησε και σε μία ανάρτηση στο προφίλ της.

«Θέλω να πω σε όλους εσάς που βλέπετε αυτό εδώ το post, να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Ό,τι και αν σας πουν, όσο δύσκολες εποχές και αν διανύουμε, με σκληρή δουλειά και πολλή διάθεση μπορείς να καταφέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σταματήστε να ασχολείστε με άλλους & ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πράγματα που σας γεμίζουν ουσιαστικά!

Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να βάζουμε σε σύγκριση τον εαυτό μας με άλλους και να στεναχωριόμαστε για όλα όσα “δεν έχουμε”, ενώ ο μόνος τρόπος να τα κερδίσουμε είναι απλά να προσπαθήσουμε! Ξανά και ξανά! Όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας!

Και αν δεν σου λέει και πολλά η συμβουλή της j.touni ως influencer, ελπίζω να σου λέει η συμβουλή της Ιωάννας, που μαζί με την κολλητή της στην ηλικία των είκοσι τριών, αποφάσισε -με σχεδόν μηδαμινό budget- να ρισκάρει φτιάχνοντας την δική της εταιρία με ρούχα! Ακολούθησα το τρελό όνειρο μου … και ας είχα σπουδάσει κάτι εντελώς άσχετο!!!

Πρώτη χρονιά συμμετείχαμε λοιπόν στα @madwalk ως χορηγοί, κάνοντας πασαρέλα & party μαζί με όλους τους φίλους μας από Θεσσαλονίκη!» είπε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram.