Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό»

268

Ο ηθοποιός μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και συγκινεί.

 

Για το ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρός και το κώμα που έπεσε για αρκετό καιρό μίλησε στο «Love it» ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες» είπε ότι όλο αυτό τον σημάδεψε και ήταν να γίνει για να πιστέψει σε κάτι.

«Ήταν πριν πάω δημοτικό. Ήταν τρομερό το σοκ των γονιών μου. Ήμουν σε ένα πεζούλι κι έκανα ισορροπία, έβλεπα τότε μια εκπομπή με μονομάχους, ήμουν πολύ ζωηρός. Προσπαθούσα να ισορροπήσω στο πεζούλι, το οποίο ήταν πολύ μικρό, κι έπεσα κάτω», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Με βρήκε ο αδερφός μου, πήγαμε στο κέντρο υγείας του χωριού, μετά με πήγαν στο Αγρίνιο και θυμάμαι ότι είχε περάσει ένα φέρρυ μποτ μόνο για μένα για να πάω στο Ρίο, στο πανεπιστημιακό κέντρο. Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό, θυμάμαι είχα ξυπνήσει Δεκαπενταύγουστο και για μένα από τότε ξεκίνησε κάτι να υπάρχει, μια δύναμη».

«Από όλο αυτό άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου, από τη στεναχώρια και το άγχος. Ήταν κάτι που με εμένα με σημάδεψε, ήταν να γίνει μάλλον για να πιστέψω κι εγώ σε κάτι, σε μια θεία δύναμη, δεν ξέρω… Κάθε καλοκαίρι όταν πάω στο χωριό, το θυμόμαστε σαν μια κακή επέτειο», κατέληξε ο ηθοποιός.