Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά – Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

456

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» στο χώρο της δημοσιογραφίας, τις δύσκολες συνεργασίες, τη συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», αλλά και την οικογένειά του!

«Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για το ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία.

«Όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία, δούλευα στα ναυτιλιακά στον Πειραιά. Ήταν καλή δουλειά. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε τροφοδοσίες πλοίων, σε διάφορες δουλειές. Από 16-17 χρονών δούλευα», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

«Η πρώτη φορά που μπήκε το όνομά μου σε άρθρο ήταν σε κάτι ανακοινώσεις και κάτι φαρμακεία. Κάναμε ό,τι συμπληρωματική δουλειά υπήρχε», εξήγησε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου ανέθεσαν να πάω στη Βουλγαρία για έναν γιατρό που θεράπευε τον καρκίνο. Πήγα για 8 ώρες και έγραφα για 3 εβδομάδες. Ήταν μεγάλη επιτυχία αυτό το θέμα, είχε κάνει πάταγο».

«Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε», παραδέχτηκε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα».

«Μην είμαστε και υποκριτές, υπάρχει κάποιος στην τηλεόραση που δεν κοιτάει τα νούμερα;», τόνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στους τηλεοπτικούς καβγάδες πολιτικών σημειώνοντας ότι «Ήταν της μόδας οι πολιτικοί να πλακωθούν για να κάνουν νούμερα σε μια εκπομπή. Έλεγες “καλημέρα” και πλακωνόντουσαν. Δεν μπορούσες να τους διακόψεις γιατί πλακώνονταν “με το καλημέρα” με τον διπλανό τους».

«Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά».

«Με την Ανθή Βούλγαρη στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όμως, κι εγώ τη φρεσκάδα της που έφερνε αυτό το νεανικό», ανέφερε για το τηλεοπτικό του ταίρι στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Απαντώντας, τέλος, στο ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για ένα ρεπορτάζ, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε ότι «Το ακραίο που έχω κάνει για ρεπορτάζ, είναι να ταξιδέψω ξαπλωμένος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην Αλβανία, για να μην μας βρουν τα καλάσνικοφ».