ΗΠΑ: 22χρονη σκότωσε τον 53χρονο sugar daddy της και του έκοψε τον αντίχειρα για τον τραπεζικό του λογαριασμό

207

Για τη δολοφονία ενός 53χρονου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο κατηγορείται η 22χρονη Τίφανι Γκρέι, η οποία φέρεται επίσης να έκοψε τον αντίχειρα του θύματός της προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η Γκρέι σκότωσε τον Φασίλ Τεκλεμαριάμ, ο οποίος στη δικογραφία κατονομάζεται ως suggar dady της 22χρονης, στο διαμέρισμά του χτυπώντας τον με μαχαίρι.

Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι μετά τη δολοφονία η Γκρέι μαζί με τους συνεργούς της χρησιμοποίησαν τον αντίχειρα του 53χρονου για να αγοράσουν, μεταξύ άλλων, μαριχουάν και αλκοόλ.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το διαμέρισμα του 53χρονου έχει καταγράψει την Γκρέι και την 19χρονη Όντρεϊ Μίλερ μαζί με δύο άλλους άνδρες να μπαίνουν και να βγαίνουν από το διαμέρισμα περίπου την ώρα της δολοφονίας του άνδρα.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο 53χρονος ήταν την 1η Απριλίου όταν μπήκε στο κτήριο που έμενε μαζί με την Γκρέι.

Σύμφωνα με τη δικογραφία συνεργοί της Γκρέι μετέφεραν καθαριστικά στο διαμέρισμά μετά την 1η Απριλίου προφανώς για να σβήσουν τα ίχνη τους, με τους αστυνομικούς όμως να εντοπίζουν ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού.