Ηράκλειο: Ανέλαβε συνήγορος του 36χρονου ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη σύντροφό του στην Κρήτη, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο 36χρονος παραμένει νοσηλευμένος στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσειου Νοσοκομείου, όπου και τον επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος μετά το πέρας της συνάντησής τους δήλωσε πως η 38χρονη έκανε επανειλημμένες απόπειρες στο παρελθόν να βλάψει τον 36χρονο.

 

«Μόλις επισκέφθηκα το θύμα. Είναι σε πολλή άσχημη κατάσταση. Έχει περιοριστεί με αυτό το υγρό, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι υγρό είναι. Είναι σίγουρα δραστικό υγρό. Θα το αποκαλύψει τι είναι ακριβώς η εγκληματολογική υπηρεσία στέλνοντάς το για ανάλυση. Όμως έχει βλάβη όλο του το πρόσωπο και μέρος του σώματός του. Υπάρχει κίνδυνος για το ένα του μάτι. Και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν με αυτή την αποτρόπαια πράξη, ασχολούνται με το δήθεν παρελθόν του παιδιού», δήλωσε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Από ο, τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα».