Ηράκλειο: Οταν η 38χρονη μιλούσε για τον Στέφανο Κοκολογιάννη

Η 38χρονη  μιλούσε για τον Στέφανο Κοκολογιάννη κατά το παρελθόν σε τηλεοπτικές της εμφανίσεις ενώ αναφέρθηκε σήμερα και στην επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο.

Δύο φορές είχε φιλοξενηθεί η 38χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο, στην Τατιάνα Στεφανίδου κατά το παρελθόν. Εκείνη την περίοδο η Μαρία Σ. μιλούσε για τον χωρισμό της με τον νικητή του ριάλιτι Mission, Στέφανο Κοκολογιάννη, καταγγέλλοντάς τον για ξυλοδαρμό και κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, πάντως, μίλησε στο Newsbomb.gr, ξεκαθαρίζοντας τη σχέση του με την 38χρονη και τονίζοντας: «Δεν είχα ποτέ σχέση γάμου. Με τη συγκεκριμένη κυρία είχαμε εφήμερη σχέση. Ούτε καν αρραβώνας, Απλά μια ερωτική σχέση στο παρελθόν. Δεν έχουν τίποτα πλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκολογιάννης.

Αποσπάσματα από την εκπομπή της προβλήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, 24 Οκτωβρίου

«Ο άνθρωπος αυτός μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές κι επειδή αυτό το πράγμα δεν σταματάει πουθενά, αποφάσισα να τον καταγγείλω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά το έχω αποσύρει γιατί μου υποσχόταν ότι θα σταματήσει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, δεν καταλαβαίνουν από όμορφο τρόπο. Συνεχίζουν και απειλούν, με χτυπούν, με εξυβρίζουν, φοβάμαι για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα» είχε καταγγείλει το 2009 στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Τι έλεγε στην πρώτη εμφάνιση στο Star τον Ιούνιο του 2009
«Αποσύρομαι γιατί δεν μου άρεσε να είμαι το τρίτο πρόσωπο. Πλέον συνειδητά. Αυτό το πράγμα, δεν το άντεχα. Και επέστρεψα στον πρώην σύζυγό μου. Αυτό το πράγμα, δεν το δέχτηκε ποτέ. Διαρκώς με πολύ όμορφο τρόπο, όμως, δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, ερχόταν στο σπίτι μου, με παρακαλούσε…

Θα με σκότωνε. Με χτυπούσε αλύπητα. Με χτυπούσε με το όπλο στο κεφάλι για να μου αφήσει σημάδι. Με έριξαν κάτω, με έσερναν κάτω. Συνέβησαν στο κέντρο του Ηρακλείου κι αυτά κατήγγειλα στην αστυνομία» έλεγε τότε η 38χρονη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Με έβγαλε από τα καλλιστεία. Προσπαθούσε να με διαβάλλει μέσω της παραγωγής. Είχε μία γνωστή στην παραγωγή. Με ξυλοκόπησε γι’ ακόμα μία φορά. Και με ανάγκασε να παραιτηθώ» υποστήριζε η νεαρή τότε γυναίκα που είχε πει.

Τι έλεγε στη δεύτερη εμφάνιση στο Star τον Δεκέμβριο του 2010
«Εγώ έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν για μένα ό,τι πιο σκοτεινό έχω ζήσει. Τώρα η ζωή μου είναι φωτεινή και όμορφη. Έχουν μπει σε αυτήν άνθρωποι που την έχουν αλλάξει. Ήθελα να δώσω ένα τέλος. Για μένα ήθελα να τελειώσει. Μπήκα στην αίθουσα του δικαστηρίου και ζήτησα από την Πρόεδρο «απαλλάξτε με» και ζητήστε του να παραδεχτεί την πράξη του, ώστε κι εγώ να είμαι καλυμμένη και ασφαλής. Να μου ζητήσει συγγνώμη, να παραδεχτεί την πράξη και τελειώσαμε. Τι να θέλω;

Είχε πει τότε ότι η κοπέλα (σ.σ. εγώ) τον είχα εγκαταλείψει, πάνω στον πανικό μου δεν ήξερα με ποιον τρόπο να τη φέρω πίσω και παρακάλεσα τα αδέλφια μου να κάνουν αυτό κι αυτό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να διεκδικούν την ηρεμία τους. Δηλαδή πλέον βασικά πράγματα από τη ζωή σου, όταν έχεις έναν άνθρωπο να σε κακοποιεί. Οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου -κυρίως από τον πατέρα μου- για την επιλογή μου αυτή. Αυτό το πράγμα έχει τελειώσει, ανήκει στο παρελθόν. Το θυμάμαι σαν κάτι μελανό που πραγματικά έχω πάρει πράγματα από αυτό».