Ήθελε να ζει σαν Κόλεϊ – Αγόρασε στολή 14.000 ευρώ

Ένας Ιάπωνας ονόματι Toko-san ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να «γίνει» ζώο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άνδρας ανέθεσε στην εταιρεία Zeppet η οποία φτιάχνει κουστούμια και ομοιώματα για τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, να κατασκευάσει για εκείνον μια άκρως ρεαλιστική στολή σκύλου.

Η εταιρεία δέχτηκε και παρέδωσε την εντυπωσιακή στολή ενός κόλεϊ 40 ημέρες μετά την παραγγελία, με το κόστος της να ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια Γιεν (14.000 ευρώ).

Ενθουσιασμένος, ο Toko-san πόσταρε στα social media φωτογραφίες που τον έδειχναν με τη στολή, εξηγώντας στη λεζάντα της ανάρτησης ότι επέλεξε το κόλεϊ επειδή το αποτέλεσμα είναι περισσότερο αληθοφανές με ένα μεγαλόσωμο ζώο.

«Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο κοντά στο μέγεθός μου θα ήταν καλή ιδέα, αφού έτσι θα ήταν πιο ρεαλιστική η στολή. Έτσι διάλεξα τον σκύλο».

Σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter με τη στολή ο Ιάπωνας ευχαρίστηκε την εταιρεία που τον βοήθησε να «κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει ζώο».

Όπως εξηγεί ο άνδρας στις αναρτήσεις του, η στολή έχει περιορισμούς, αλλά επιτρέπει κάποιες κινήσεις του σώματος. «Αν κουνιέσαι πάρα πολύ όμως, δεν μοιάζεις πια με σκύλο», προειδοποιεί.

Τα βίντεο που ανέβασε ο Toko-san έχουν διχάσει το κοινό, αφού κάποιοι τον συγχαίρουν για τη ρεαλιστικότητα και την ποιότητα του κοστουμιού, ενώ άλλοι περιγράφουν το υλικό του ως ανατριχιαστικό, βαρετό και ανούσιο. «Όσα λεφτά κι αν ξοδέψεις δεν θα γίνεις ποτέ αληθινό σκυλί», γράφει ένας σχολιαστής.

Υπάρχουν φυσικά και ορισμένοι που «αναγνωρίζουν το δικαίωμά του να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει», και τον συγχαίρουν για το κουράγιο του να κυνηγήσει τα όνειρά του: «Το βρίσκω τέλειο που είσαι κόλεϊ. Μην αλλάξεις ποτέ, εκτός κι αν το θες εσύ!».