Κ. Μπογδάνος: Θα πρέπει να διπλασιαστούν οι πραγματικές ποινές (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑNT1 ήταν ο Βουλευτής Α’ Αθηνών ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Αναφορικά με το άνοιγμα του τουρισμού, ο κ. Μπογδάνος τόνισε ότι η Ελλάδα μπαίνει σε αυτό το στάδιο με τους καθημερινούς εμβολιασμούς να αυξάνονται και με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Ανάφερε ότι «είναι ανάγκη να τονιστεί ότι η Ελλάδα μπαίνει μέσα σε αυτή την κατάσταση παρά τις δυσκολίες και την κούραση της κοινωνίας και με αντιπάλους τους ιδεοληπτικούς, τους αντιεμβολιαστές αλλά ακόμη και τους ανεύθυνους, μπαίνουμε με ένα βραβείο ως παγκόσμιο παράδειγμα ασφαλούς ανοίγματος του τουρισμού στην σεζόν και επίσης μην ξεχνάμε πέρυσι τα δικά μας πρωτόκολλα υιοθέτησε η Σκωτία και άλλες χώρες».

Στην συνέχεια  αναφορικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο κ. Μπογδάνος τόνισε ότι είναι είναι αναγκαίο και πρέπει να διπλασιαστούν οι πραγματικές ποινές. «Πρέπει να αυστηροποιηθει ο ποινικός κώδικας τον οποίο τίναξε στον αέρα ως τελευταία νομοθετική του πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του 2019».