Κ. Μπογδάνος: «Δεν θα είμαστε δεκανίκι κανενός» (video)

Για τα σχέδια του νεοσύστατου κόμματος «Εθνική Δημιουργία», τις πρόωρες εκλογές και τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό μίλησε στο Action24 ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της νέας πολιτικής κίνησης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ. Μπογδάνος αναφορικά με τις πρόωρες εκλογές είπε: «Δεν είμαστε Καμμένοι, δεν είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες, δε θέλουμε να έρθει η δεύτερη φορά Αριστερά. Ζήτημά μας δεν είναι να είμαστε χρήσιμοι για την Νέα Δημοκρατία αλλά για την χώρα. Είμαστε το πιο φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα».

Σχετικά με την υπόθεση της αποφυλάκισης Κορκονέα: «Όταν λέμε ισόβια για όλα τα
ειδεχθή εγκλήματα εννοούμε ισόβια. Αυτό ισχύει και για τους Έλληνες που
διαπράττουν εγκλήματα, αλλά και για τους ξένους. Οι οποίοι αφού δικαστούν
θα πρέπει να πάρουν το δρόμο για ένα κέντρο φιλοξενίας, και στη συνέχεια να
επιστρέψουν στη χώρα τους».

Για το ζήτημα των αμβλώσεων σχολίασε: «Είμαι υπέρ του πλαισίου που υπάρχει στη χώρα
μας, είμαι καλυμμένος δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που μιλούν κατά της συγκεκριμένης διαδικασίας με κάθε τρόπο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ζωή του εμβρύου ανήκει στο έμβρυο, και όχι στη μητέρα του. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός, τη θέση του δεν είναι δυνατόν να κάνει δηλώσεις κατά των αμβλώσεων, και μετά υπέρ».

Ο ίδιος τόνισε επίσης, πως με βάση τα όσα γίνονται στην Αμερική, προτιμά τον
Ντόναλντ Τραμπ από τον Τζό Μπάιντεν τον οποίο προσπαθεί να μιμηθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός. Επανέλαβε την πεποίθηση του πως η ΝΔ κυβερνάει με σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές, όπως ας πούμε τα επιδόματα όπου είπε πως θα πρέπει να ειπωθεί ένα ΟΧΙ στα επιδόματα και ένα ΝΑΙ στη μείωση φόρων με αποτέλεσμα στην Ελλάδα να μην υπάρχουν οι Ρεπουμπλικάνοι οι αυθεντικοί δεξιοί.

Για το δημόσιο είπε πως θα πρέπει να γίνει άρση της μονιμότητας, εκτός από την Αστυνομία, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας. Για την πολιορκία του σπιτιού του κ. Πλεύρη είπε: «Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή παρενόχλησης, θέλω μια χώρα όπου ο Υπουργός δεν θα καταφεύγει στο διαδίκτυο για την ασφάλεια της οικογένειας του».

Τέλος αναφορικά με το δημογραφικό ζήτημα, επανέλαβε για άλλη μια φορά πως δε λύνεται με μετανάστες. Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας θα δει μια πόλη κατειλημμένη και χωρίς σεβασμό.

Χαρακτηριστική είναι και η πρόταση με την οποία έκλεισε την εμφάνιση του: «Θέλουμε να καταλάβουν άπαντες, ότι εμείς θα είμαστε εδώ για όσα ψηφίστηκαν το 2019, και η Νέα Δημοκρατία τα πρόδωσε. Αλλά αυτά βρίσκονται βαθιά μέσα στην καρδιά του ελληνικού λαού».