Κ. Μπογδάνος: Fake News των MEGA, ΣΚΑΪ και ΚΙΝΑΛ, ότι ήμουν στο ΕΜΠ την ώρα της εφόδου

Μπογδάνος

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής κάνει λόγο ο βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχετικά με την παρουσία του στον εξωτερικό χώρο του Πολυτεχνείου, πριν την έφοδο της ελληνικής Αστυνομίας στο ίδρυμα.

Ο κυβερνητικός βουλευτής με ανάρτησή του στο Twitter απαντά στον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη: «Βρέθηκα εκεί μεταξύ 13:26 και 13:37. Η επιχείρηση έγινε μία ώρα μετά.».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Παύλος Χρηστίδης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ».

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναφορά αναπαρήχθη από τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη. Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε στην εκπομπή Brainstorming στο Action24, ότι έμαθε για το δήθεν γεγονός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Την υποτιθέμενη είδηση αναπαρήγαγε – κατόπιν προσωπικής παρέμβασης του Σταμάτη Μαλέλη, που άλλαξε τελευταία στιγμή το σχετικό βίντεο για να χωρέσει τα αριστερά του fake news – και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία ξεκίνησε επιχείρηση για να εκκενώσει το Πολυτεχνείο, λίγο μετά τις 15:20 της Παρασκευής (13/11), στο οποίο σύμφωνα με την ΕΛΑΣ υπήρχαν από την Πέμπτη περίπου 40 άτομα, τα οποία προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια με στόχο να κρατήσουν ανοιχτό τον χώρο ενώ εναντιώνονται στις απαγορεύσεις των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.