Κ. Μπογδάνος: Για πρώτη φορά από το 1947 η Ελλάδα μεγαλώνει – Τώρα στο Ιόνιο, αύριο σε Κρήτη και Αιγαίο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ ήταν ο βουλευτής Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο κυβερνητικός βουλευτής ανέφερε ότι “Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα. Με το νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια υλοποιείται μια ιστορικής σημασίας απόφαση, με την οποία η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα, η χώρα μας  μεγαλώνει για πρώτη φορά μετά το 1947. Δεν έγινε τίποτα τυχαία, αυτό που κάνουμε τώρα δεν είναι πυροτέχνημα είναι μέρος μια ευρύτερης στρατηγικής». Τόνισε επίσης  ότι η κυβέρνηση προχωρά με σχέδιο για την ανάπτυξη συμμαχιών, την γεωστρατηγική αναβάθμιση αλλά και την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χωράς.

«Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν παραιτούμαστε από τίποτα και είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα υπερασπιστούμε τα εθνικά συμφέροντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν κείμενο υπέρ του Δ. Κουφοντίνα. «Είναι εξαιρετικά λυπηρό, υπερασπίζονται τον Κουφοντίνα και όχι την φιλελεύθερη δημοκρατία όχι την νομιμότητα, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έχει θέση στο χώρο του κέντρου και της λογικής, ο κύριος Tσιπρας θα πρέπει να αποπέμψει τα στελέχη αυτά άμεσα, ξαναλέω είναι εξαιρετικά λυπηρό».