Κ. Μπογδάνος στο Kontra: «Μπαίνουμε με το δεξί, θέλουμε να τα βλέπουμε όλα δεξιά» (video)

Το στίγμα του έδωσε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Α’ Αθήνας και πρόεδρος της
Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του Γιώργου Μελιγγώνη “Kontra News 10”, μετά και την ανακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα.

Για τις αρχές του νέου κόμματος σημείωσε: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανονικός δεξιός πολιτικός φορέας, έπρεπε να δημιουργηθεί κάτι που θα εμπνεύσει τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία είναι επίσημα κεντροδεξιό κόμμα, και φιλοξενεί ανθρώπους με δεξιές απόψεις. Από την άλλη πλευρά ο κ. Βελόπουλος, δε θέλει να χαρακτηρίζει το κόμμα του δεξιό. Το κόμμα Κασιδιάρη, είναι ακροδεξιό για να μην πω κάτι χειρότερο. Ενώ υπήρχε
εσωτερική οδηγία, από τον πρόεδρο του σχηματισμού στον οποίο συμμετείχαμε να απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας, τον χαρακτηρισμό δεξιός».

«Το κόμμα το οποίο ιδρύσαμε είναι το μόνο κανονικό δεξιό, συντηρητικό
κόμμα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μπαίνουμε με το δεξί και θέλουμε να τα
βλέπουμε όλα δεξιά», συμπλήρωσε. 

Σε ερώτηση για το σύνθημα Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, ξεκαθάρισε πως δεν είναι της Χούντας αλλά υπάρχει από το 1870. Ενώ τόνισε πως είναι αρχές στις οποίες πιστεύει ο κάθε Έλληνας πατριώτης, αλλά δεν τον αφήνουν να εκφραστεί.

Στη συνέχεια μίλησε για τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες χαρακτήρισε σοσιαλιστικές οι οποίες έχουν ως βάση φόρους και επιδόματα. Πολιτικές που προέρχονται από τις ΗΠΑ, πολιτικές που αριστερίζουν και βάζουν τις μειονότητες πάνω από τους Έλληνες φορολογούμενους τους οποίους δεν μπορεί να προστατέψει, το Μέγαρο Μαξίμου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας για την ιδεολογική ταυτότητα της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής, ξεκαθάρισε πως είναι στην Ευρωομάδα που ανήκουν τα κόμματα όπως το VOX και το κόμμα της κ. Μελόνι που θα κυβερνήσει στην Ιταλία.

Σε ερώτηση για τις κυβερνητικές συνεργασίες τόνισε: «Δεν διψάμε για εξουσία, και δεν θα γίνουμε παραμάγαζο κανενός».

Κλείνοντας ανέφερε: «Αν θέλουμε να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, θα πρέπει να έχουμε διάθεση ανένδοτου αγώνα. Να είμαστε Σοβαροί- Θεσμικοί-Δημοκρατικοί και εναντίον των άκρων».

Δείτε την παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Kontra Channel