Καιρός – Τσατραφύλλιας: Διαψεύδει Μαρουσάκη για νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή

431

Την κάθετη διαφωνία του με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για επερχόμενη νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Την πρόβλεψη που διατύπωσε νωρίτερα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ότι από την Παρασκευή (29.09.2023) θα ενσκήψει νέα κακοκαιρία στη χώρα ήρθε να διαψεύσει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης υποστήριξε ότι «από την Παρασκευή (29.09.2023) και μέχρι την Κυριακή (01.10.2023) τουλάχιστον, θα οδηγηθούμε σε νέα επιδείνωση του καιρού που θα αφορά τα ανατολικά και νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, πρόσκαιρα και πιο εσωτερικά στον ηπειρωτικό κορμό με αυξημένο τον κίνδυνο για σφοδρές βροχές – καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν σημαντικότατα προβλήματα.

Οι πιο υψηλές πιθανότητες να συμβεί αυτό εστιάζονται προς Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, ανατολικό Αιγαίο, ανατολικά και νότια παράλια Πελοποννήσου».

 

Απαντώντας με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει ότι «τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία».

«Προσοχή! Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή. Τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ωστόσο για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω», έγραψε στο Facebook.