Καλαμάτα: Σύλληψη 35χρονου για επίθεση σε 24χρονη φοιτήτρια στο κέντρο της πόλης

Σύλληψη Χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, ελληνική καταγωγής, προχώρησε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας, για την επίθεση στην 24χρονη φοιτήτρια, τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της πόλης.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή αλλά και μαρτυρίες, προχώρησαν άμεσα στην ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Καλαμάτας, ενώπιον των ανακριτικών αρχών ενώ διερευνάται από την αστυνομία η συμμετοχή του και σε ανάλογη επίθεση σε άλλη γυναίκα στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ , όλα συνέβησαν στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν την ώρα που η 24χρονη φοιτήτρια επέστρεφε στο σπίτι της, ο 35χρονος την αιφνιδίασε στην οδό Αγ. Νικολάου και της επιτέθηκε, θωπεύοντας την σε διάφορα σημεία του σώματος της. Η κοπέλα έβαλε της φωνές ενώ στην προσπάθεια της να τον απωθήσει έπεσε και τραυματίστηκε. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ η ίδια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παράλληλα κατήγγειλε και την επίθεση στις αστυνομικές αρχές.