Καλάβρυτα: Σώθηκαν από θαύμα 4 τουρίστες – Το gps τους… οδήγησε στην άκρη γκρεμού

260

Άγιο είχαν 4 τουρίστες όταν το βαρύ όχημά τους βρέθηκε να κρέμεται έτοιμο να πέσει σε χαράδρα στον χωματόδρομο από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων προς το χωριό Λαπαναγοί. Όπως μεταδίδει το kalavrytanews, οι τουρίστες με την βοήθεια του (GPS) θέλησαν χθες Τρίτη (6/9), να διασχίσουν μια διαδρομή που δεν θεωρείται «δύσκολη», ωστόσο το GPS τους οδήγησε σε ένα επικίνδυνο και ουσιαστικά αδιάβατο δρόμο.

Στην προσπάθειά τους να περάσουν, αφού δεν μπορούσε να γίνει αναστροφή, ο δρόμος υποχώρησε και το όχημά τους βρέθηκε αιωρούμενο πάνω από χαράδρα που οδηγεί στον ποταμό Σελινούντα. Από θαύμα και μόνο το όχημα δεν έπεσε αφού στάθηκε στην άκρη του γκρεμού. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ. Καλαβρύτων και του Α.Τ. Καλαβρύτων έδεσαν το όχημα για να μην πέσει ωστόσο η ανέλκυσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η κατασκευή του δρόμου αυτού που συνδέει την Ιερά Μονή Μακελλαριάς με Λαπαναγούς και από εκεί με την Αιγιάλεια έχει «κολλήσει» στην γραφειοκρατία μεταξύ υπηρεσιών με τα κονδύλια για την κατασκευή του να είναι εγκεκριμένα, αλλά να… αναμένουν υπογραφές…