Καλογεράκου για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Μου είπε θα μου κάτσεις…»

345

Τι καταγγέλλει η γνωστή ηθοποιός.

 

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει πέσει και η Φιλίτσα Καλογεράκου η οποία είχε μιλήσει για το συμβάν στην κάμερα του Pop Up, πριν λίγο καιρό, χωρίς ωστόσο το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Σήμερα, η ηθοποιός, που γνωρίσαμε στο σίριαλ «Μαρία, η άσχημη» περιέγραψε λεπτομέρειες για την πολύ άσχημη αυτή εμπειρία στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Η σεξουαλική παρενόχληση σε ακολουθεί για χρόνια στον επαγγελματικό σου χώρο. Δε θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες. Κι αν αυτή τη στιγμή αποκαλύψω ονόματα, θα μου γίνει αγωγή. Όπως ξέρετε η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει παγώσει τις δουλειές και δεν υπάρχουν οικονομικά αποθέματα. Είχα ένα έργο που είχα τα πνευματικά δικαιώματα εγώ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έκανα επαγγελματικές κρούσεις για να μπορέσω να βρω ανθρώπους να μπορέσω να το ανεβάσω. Τυχαίνει και γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε. Είμαστε, λοιπόν, στο ραντεβού και του δίνω το έργο να το διαβάσει και μου απαντάει: “Αγαπητή κυρία Καλογεράκου. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θα μου κάτσεις, θα το ξαναγράψω για να είναι δικό μου το έργο και ύστερα θα το ανεβάσουμε”. Εγώ σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτη και το κόβω μαχαίρι. Και του απάντησα με ειρωνικό γελάκι όχι. Και μου απάντησε πως αν δεν… δεν…Και σηκώθηκα και έφυγα. Κι αν αυτό ακούγεται σοκαριστικό, οι συνέπειες του όχι θα σας φανούν πολύ πιο χυδαίες…» είπε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Και συνέχισε περιγράφοντας μια δεύτερη κακή συνεργασία που ήταν συνδεδεμένη με την πρώτη:

«Ένας άλλος άνθρωπος με παίρνει τηλέφωνο για συνεργασία, τα βρήκαμε και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Ο κύριος Β συνεργάζεται με τον κύριο Α σε διαφορετικό θεσμικό επίπεδο. Μπαίνω στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση και την επόμενη μέρα αφού τον ενημέρωσα μου λέει πως δεν είναι σωστό αυτά τα πράγματα που κάνεις για να αποφύγεις μια συνεργασία».

Η Φιλίτσα Καλογεράκου κατέληξε πως ύστερα από επικοινωνίες που είχε ο κύριος Β με τον κύριο Α την είχε χαρακτηρίσει αναξιόπιστη και το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να χάσει τη δουλειά της.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Φιλίτσας Καλογεράκου:

Στην εκπομπή Pop Up βγήκε ζωντανά η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία μίλησε ανοικτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.