«Καμπάνα» στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρη Γιαννακόπουλο

172

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 30.000 τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

Παράλληλα, στον ιδιοκτήτη της «πράσινης» εταιρείας επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου που έχει επιβληθεί στον Δ. Γιαννακόπουλο φτάνει στους 14 μήνες, ενώ ο επικεφαλής του «τριφυλλιού» έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«115/2-7-2024

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».